låda med fint

   

   

Photo: Qreate by Maliin Stoor

Fyrkantigt är aldrig fel…

För den observante så såg ni att även denna låda fanns med på Beckmans bilden i inlägget nedanför. En grafiskt avskalad box i plexi – underbar!

Just nu bor den på sminkbordet i vårt badrum/dressingroom/sovrum med lite finheter på. Här har jag mina smycken i de fina askarna, spegeln som jag använder varje morgon vid sminkning, ett gott doft ljus och på tal om doft en annan favoritdoft, nämligen Byredos underbara PULP – magisk!

För att få plats på bordet har jag fält upp den minimala slagbords skivan – här kan ni se hur det såg ut innan jag fixade till plexiboxen.

Smart & Snyggt!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments

  • EM

    Jättefint. Vilken härlig display. Synd att man inte kan vidarebefordra dofter på nätet. Kanske tur också, ibland…
    / EM