labb och orange

      

      

      

Photo: Qreate by Maliin Stoor

En dukning med tema är det roligaste…

Här om veckan genomförde jag ett event där antalet kuvert var ca 120 personer.

Jag gillar att tänka ”utanför boxen” – att överraska, få snackisar och ge minnen bland gäster ser jag som en stor del av uppdraget. En utmanade del av dessa uppdrag men samtidigt det roligaste i dem!

Här är det företaget CCS som är uppdragsgivare. Marknadspersonalen kontaktade mig och vi hade ett möte där själva festens upplägg, behov, tankar och tema gicks igenom.

Färgen orange var färgen jag fick med mig hem – sagt och gjort. Boka ett möte med personalen på den lokal där CCS valt att vara, stämma av med antal gäster, se över möblerings alternativ och andra funderingar som fanns.

Jag fick ganska snabb ner idén med att använda rekvesita från deras egna, så viktiga sektion, Lab där all provtagning görs –  vilken guldgruva! Massor och då menar jag massora av fina kärl och glas, provrör och mängder av andra snygga rekvestia detaljer.

Ett ihop plock av vad jag önskade/vad som labbet kunde avvara. Beställning av blommor, servetter, tog en tur till bra underleverantörer –  en lång inköpslista fixades. Genomförandet flöt på fint – mycket tack vare min assistent Martina!

Det roliga är att jobba större än bara dukningen, ända in på toaletterna stylade vi…

      

      

      

      Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 comments