inför slutfotografering

     

Photo: Qreate by Maliin Stoors iPhone

Idag är det presentation/genomgång..

I helgen som kommer så har vi slutfotografering i kursen med Lotta Agatons Master class Stylist Beckmans. Många tankar och planer i huvudet men jag känner ändå att det mesta har landat.

Ordet för fotografeingen är kontraster vilket gör ämnet stort. Det kan både vara bra att ha ett stort ämnet eller tema MEN det kan också göra att det blir svårt att bestämma sig.

Mina tankar är klara, många produkter lika så men några frågetecken är kvar att räta ut. Ni måste gå in och kika på bilderna från lokalen vi skall vara i – Färgfabirkens Kafé

Mer kommer självklartRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments

 • EM

  Oj oj vilket ställe, den där Färgfabriken. Är helt förälskad i konverterade och renoverade fabriksbyggnader, och hade förmånen att följa de första stapplande stegen då det spöklika Münchenbryggeriet på Söder i Stockholm blev återupplivat.
  Lycka till med kursen /EM

 • Johanna.B

  Spännande, ska bli superkul att se slutresultatet för alla kursdeltagare sen. Lycka till med fotograferingen med Signerat.se (Nordic Design Collective) imorgon också. Kilade förbi och lämnade lite produkter till dig där tidigare idag. Ska bli otroligt kul att se det resultatet också. Heja heja dig!

  Kram
  /Johanna