höstljus

Nu är det mycket focus på ljus här på bloggen och då självklart även i verkligheten. Allt genomförs ju i första hand för vårt behov eller önskan som sedan blir ett ämne – inlägg här på bloggen.

I detta fall så kände jag så starkt för färgerna på baksidan av vårt Villa Stoor. Naturens egna färger med den sköna rosten på lyktorna  – Magiskt! Tog dessutom upp det oranga i natur och rost i ljusen i lyktorna.

De är så fina även kvällstid när de gör sitt jobb och skapar ljus – stämning – värme i sitt rätta jag!

 

img_7694

 

img_7692  img_7691

 

Vill passa på att önska er en skön höstig fredags eftermiddag och kväll! Vädret  hos oss är så där ljuvligt, krispigt vackert, hoppas ni  har det lika fint!

maliin_signatur

 

.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments

 • [room] by sofie

  Verkligen jättefina! Har du själv skapat looken tro? KOmmer lysa finfint i höst 🙂 !!!!

  Kika in och tävla hos mig, du kan vinna fina designprylar för 1500:-.
  Länka gärna, haha!!! En urgullig tjej som har startat webshopen, vill såå gärna hjälpa henne igång!!! Kolla in Haren, hur cool är inte den??!

  Kram och trevlig helg!
  Sofie

 • Caroline

  Visst är rost vackert!
  Jag jobbar nere i Västra hamnen i Malmö och där finns så många fina miljöer att inspireras av, bla en del material som är rostiga. Blev så inspirerad så tänkte använda mig av det även i vår trädgård. Finns riktigt snygga gräs/rabattavskiljare på K-rauta som är i rost som vi tänkte använda som avskärmare mellan singel och gräsmatta…. längtar tills jag får sätta igång… 🙂