hall pusselbo

Vår hall i Pusselbo är mer en passage till resten av huset.. som en T-korsning.

När man kommer in så har vi gott om plats för ytterplagg och skor, både för oss men även för gäster. Rakt fram är en altandörr ut på däcket, brevid den finns även en underbar pelletskamin.

Direkt till höger är vår tvättstuga där man lätt kan slänga in barnens blöta overaller och galonkläder.

Vidare in så kommer man till T-korsningen då man antingen tar högersväng och kommer in i allrum/vardagsrum/kök/matrum, eller går vänster för att komma till badrum / toalett / barnensrum / sovrum / dressingrooom. (Klicka på de rosa texterna och du kommer till fler Pusslelbobilder)

 

Här följer lite bilder…

 

58a

Entrén med dubbeldörrar, garderober och tvättstugedörren. Lampan som anas i taket är min mormor och morfars gamla, bytt till moderna lampskärmar vilket gör en härlig mix av gammalt och nytt

 

untitled6

Entrén tagen från ytterdörren och in. Tapeten är från Åhléns, se även tyget på gungstolen på nästa bild. Hästhud på golvet, många reagerar. Hur känner du? Vad är skillnaden från en kohud eller fårfäll?

 

bokhylla

Passage/hall taget från allrum/vardagsrum/kök/matrum. Lite skadad, sorterat böckerna på färg. I taket sitter infällda takspotlights.

 

skap

Passage/hall från sovrumsdelen och mot allrum/vardagsrum/kök/matrum. Ingjutna lampor i golvet, perfekt för tjejerna nattetid när de ska vandra över till vår säng.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

32 comments

 • fröken Kumlin

  Jag gillar verkligen hästhuden! Är inte så blödigt lagd, även om jag älskar hästar, så länge djuren har haft ett bra liv. Kul med något annorlunda, jag gillar verkligen djurhudar av alla slag (har en ko och en ren).

 • Kerstin

  Oj vad snyggt ni har det. Jag gillar bokhyllorna och lamporna i golvet var riktigt fiffigt.
  Däremot gillar jag inte djurhuden på golvet. Gillar överhuvudtaget inte djurhudar. Förstår inte riktigt poängen med och tycker inte det är snyggt.
  Men det är ju det som gör oss till de människor vi är, vi är alla olika. Och det är ju en himla tur. Annars skulle allt bli ganska tråkigt och likriktat.
  Men ditt hem är vackert. 🙂
  Må så gott.

 • caisa k.

  Jag har svårt för mattor, men ett par koskinn har fått flytta in.
  Tycker oxå dom gör sig fint mot betongen…
  Coolt med hästskinn, det är ju en hel del ovanligare!
  Å, ni har det så personligt – jag är helt begaistrad!

  /camilla 🙂

 • Anna

  Gud vilket underbart snyggt golv. Jag är sååå avundsjuk på all betong det är ju ett sånt underbart material. Mannen har lovat mig att göra ett soffbord i betong men vi får väl se hur det går.
  Ett otroligt fint hem har du iallfall 🙂

 • Proforma

  Det syns att här bor det någon som kan det här med inredning!!! Jäklar i min låda vad snyggt ni har det! Ursäkta språket… 🙂
  Inget fel med hästhud, själv har jag en ko på golvet! Snyggt också med belysning i golvet.
  Har länge tänkt färgmatcha böckerna, nu ska jag baskemej göra det!
  Tack för inspirationen!
  Irene

  • Maliin

   Golvet är behandlat med olja så det är en fin, mjuk yta! Dessutom så är golvet ”glättat” eller slipat så det är sidenmjukt bara av det. Ett underbart golv som många blir förvånade över hur mjukt och varmt det är!

   Maliin

 • Annette

  Ert hem är sååååå snyggt. Betonggolv gillar jag verkligen.

  Hur jag ställer mig till ett hästhud? Negativt. Det har inget med djuret att göra, jag gillar inte skinn och hudar bara. Tror det är min djurallergi som spökar 🙂

  Kram Annette