griffel igen…

 

     

       

Jag är igång igen – svart färg = griffelfunktion…

Denna gång är det glaset på ytterdörren som fått sig en omgång, fast bara på en begränsad yta – i ögonhöjd – plats för budskap. Färgen är en vattenbaserad väggfärg, sidenmatt. På rollad i två omgångar. När, eller om vi tröttnat tar jag fram rakbladsskrapan och vips så är det som vanligt igen.

Jag sitter på Qreates kontor en trappa upp med ingång från baksidan – inte helt lätt för kunder eller när posten kommer med leverans i kartongform – nu blir det enklare – budskapet!

Här kommer det nog stå både det ena och andra, dessa är bra, kanske finns bättre…?! Vi lägger ut en krita också för kunder, gäster, vänner och familj – om vi inte är hemma – ge oss ett vykort i form av griffel och krita!

Vilka budskap eller ord tror du kommer stå?

 Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 comments

 • Lisa Eklind

  Du har så kul idéer! Vilken fin entrédörr ni har, vad är det för fabrikat? har ni någon film eller speciellt glas på eftersom man inte ser in? Tacksam för tips! Tack för en härlig blogg!/Lisa

 • Helena

  Läckert! Du är så inspirerande med dina roliga idéer…..Är ofta in på din
  blogg ,men har aldrig kommenterat…..Blev jättesnyggt med betong-bänk
  skivorna i köket! Var får du all din inspiration från?
  Mvh Helena

 • Hanna

  Kul idé! Trodde inte att det gick att måla med vanlig vattenbaserad färg på glas. Något speciellt märke som du kan rekommendera? Älskar betongskivan i köket! Mycket inspirerande att kika in här!

  Mvh Hanna