gör skillnad

 

      

     

     

     

Vi försöker ta till vara och göra skillnad!

En torsdag kan agera lördag – jag gillar att känna stämningen – lugnet – samtalet tillsammans med Matts. För att skapa denna skillnad dukar jag på ön i köket,  bredvid varandra – en annan plats än en ”vardag eller vanlig dag”.

Höjer upplevelsen med en annan plats – musik – god dryck och mat. Vi gör även så att vi inte sitter i mysbrallor utan tänker på att göra oss fina för varandra – att göra skillnad – för varandra!

I går åt vi på netutrala vita tillrikar från Ica Maxi, drack gott  vin ur stora vinkupor från det numer nedlagda Duka, selter eller vattenglasen är Urica Hydman-Valliens snygga – tunga – vackra glas ur serien Mine. Karaffen med vatten är snyggingen RainMan som ni kan läsa mer om här. Besticken är från Boda Nova. Havssaltet bor i en Alvar Aalto skål, ljusstakrna kommer båda från IKEA den ena finns i sortimetet den andra har tyvärr utgått men är så vackert, mäktigt stoor.

Det visuella har stor betydelse för mig och upplevelsen förbättras och förstärks om man har fina saker kring sig – Matts är en av de fina!

Så ta vara på tiden – tillfället – möjligheter och varandra!

 Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments