goda råvaror i fina saker

img_9500

img_9501  img_9497

 img_9499  img_9502 

Man är ju visuellt skadad – så är det!

Jag skulle äta lunch här hemma och tog fram de sakerna som jag ville använda för att krydda på pastan med. Då åkte kameran fram – man ser saker från nya perspektiv då och då, eller kanske mer eller mindre jämt…

Snygg pepparkvarn som du kan köpa här, Basilika i ett glas, salt i en plåt burk minns inte var jag köpt den och sen solrosfröblanding i en burk med lock. Nyfiken på receptet? Kolla då här…

Fin gruppering hur som helst – eller hur…?Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments

 • Bohemian girl

  -älskar din blogg! Jag är också utbildad dekoratör…jobbar just nu på Indiska i Oslo. Jag är imponerad över hur du marknadsför dig och du är otroligt inspirerande! Ditt ’gamla’ hus Pusselbo(även ditt nya hus också, för den delen…)är helt fantastisk! Vilken typ av hus är det? Och, jag älskar hur det ser ut utanför med namnet i stora bokstaver på väggen! Jag kommer följa din blogg, ser fram emot det. Många hälsningar från Bente

 • Bohemian girl

  Ja, nu var jag lite snabb med den första kommentaren, men jag ser ju att ditt nya hus Villa Stoor är ju också helt otroligt fint! Nu undrar jag förstås också vad för typ av hus är detta? Supersnyggt med den svartmålade ytan, passar perfekt på ett sådant funkishus.
  Du har även sjukt många fina ideér, tack för att du delar med dig. Mvh Bente i Norge

 • Maria/Husligheter

  Snyggt! Jag har varit sugen på den där pepparkvarnen så länge, men så får jag höra att den är värdelös att mala med? Hur tycker du den funkar?

 • Therese

  Fröblandningar är ju perfekt att ha framme, om man blir lite småsugen på något gott…för det är det ju!! Så rätt med att inspirationen till att laga mat blir så mycket större om det är visuellt fin omkring 🙂

  Kram och trevlig helg på dig!!