från svart till vitt

På vårt soffbord alá Stoor, står ofta någon form av installation. Ibland enkla ljuslyktor i volym, ibland höga ljusstakar, ofta i olika färgställningar men inte i mix utan färg per färg.

Jag gillar att hålla ihop färgerna till exempel silver för sig, svart för sig och glas för sig. Tidigare hade jag en svart ljusstakinstallation men inför helgen köpte jag en vit orkidé och då var det dax…

Vit ljusstake från IKEA och ett enkelt blockljus på ett fyrkantigt fat och en liten vacker vas med små prickar från Mio, allt detta på ett silverfat,  jag skulle kanske valt ett vitt fat eftersom jag just nämt att jag gillar att hålla ihop färgerna MEN kände att det måste finnas ett slut på det vita ner mot det svarta bordet – därför fick det bli silver fat denna gång – ingen regel utan undantag som det hette i skolan

.

img_8086

.

img_8081 img_8083

.

img_8085 img_8082Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments