första fotot från kursen

     

     

Photo: Qreate by Maliin Stoor

Ja nu är det gjort…

En rolig dag med många många fina bilder senare, vilken grupp – alla så duktig och unika – fantastiskt rolig mix.

Uppdraget för dagen såg ut enligt följande

  • Lotta valde ut 18 olika produkter som vi fick välja mellan – vi skulle plocka minst en av dessa och sedan addera eget material i form av andra produkter eller rekvisita för att förstärka och ”göra bilden vår egen”
  • Göra en rufff skiss
  • Ha en tanke eller tema med bilden

Jag plockade tärningarna, den mindre apoteksflaskan och parfymflaskan från Lottas produkter – resten är ihop plockade på hemmaplan, ni känner säkert igen både det ena och andra…

Skiss gjordes och gjordes om – tankar och ideér vändes och vreds – lätt prestationsångest och tvivel sattes in – sen släpte jag det hela och packade väskan med mitt.

Väl på plats så ställde jag upp mitt för första gången – innan detta fanns allt i huvudet och på skissen och  jag är nöjd med resultatet.

Det riktiga fotot kommer från fotografen när hon redigerat och fixat till det lite – återkommer med det så klart – så länge får ni hålla till godo med mina bilderRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 comments