flickrummen

Nu har jag fixat till och donat om på tjejernas rum så nu börjar det kännas rätt. Fram tills nu har det varit lite sådär känner jag men nu…

Flickorna har valt färg på taken, rosa och lila. Sen har jag utgått från dessa färger och hittat accentfärger och roliga material och möbler. Jag har blandat nytt och gammalt och fått en funtionell tillvaro till tjejerna. Rummen kommer att förändras och växa allt efter det att tjejerna blir större och behoven ändras.

img_4910

 

img_4916           img_4912

Stegen upp till loftet är min pappas verk, ännu en gång. Mammut möbeln fungerar perfekt och härligt att leka på den mjuka mattan. Sängen är från vårt gamla hus Ellebo där den stod kvar när vi köpte huset, vacker och tidlös.

Här bor Andromeda snart 6 år.

 

img_4923

 

img_4941         img_4927

Nalle Phu´s kompis Heffaklumpen är vår minsta dotters absoluta favorit, inget går före honom. Heffaklumpens färg är vad som fått bestämma taket i rummet, accentfärgen till den blev grön. Även här finns Mammut i ett annat utformande, även här Toppen! Järnsängen har samma bakgrund som storasysters, Ellebo. Vi söker nu med ljus och lykta efter en större säng, liknande storasysterns vet du någon om vill sälja sin gamla järnsäng är vi intresserade!

Här bor Kosminova, nyss fyllda 3 år.

 

Jag vill passa på att önska er alla en trevlig helg och TACKA för era kommentarer. Jag har nu bloggat i ett år och det har gett mig massor, tack vare er!

Kom ihåg tävlingen!

maliin_signatur

 

 

 

.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 comments