färg is the shit

Fram med målarfärgen – igen…

Denna gång är det en tygsoffa som fått ett par lager av svart färg. Soffan hittades på Emmaus här i Borlänge och den fick följa med hem. Till soffan fanns även en fåtölj som även den självklart fick följa med hem, den finns i tjejernas TV/Lek-rum och där finns den i originalutförande om du vill kika. Är du nyfiken och vill se en vad som fått ett lager av färg förr?

Det härliga med resultatet är att sjävla mönstret syns genom färgen och lyfter och ger ett super fint djup. Även andra detlajer som är fina är benen som är lätt svängda och alla nitar – riktigt fint!

Soffan ska leva utomhus under det överhäng vi har på baksidan – överhänget som är Qreates kontor.

Än har jag inte hittat bordet till men en plan finns och jag såg en potentiell grej som skall få fixas till och bli till bord men mer om detta i ett senare inlägg

Trevlig fredag och kommande fredagsmys önskar jag från Villa Stoor!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

26 comments

 • Maria Westerlund

  Coolt som vanligt! Riktigt vackert när mönstret lyser igenom. Fast jag som älskar rost, bärnsten o orange är väldigt förtjust i orginalet. Trevlig helg från åland, som har duktiga problem med bloggen.

 • Stämningsfullt

  Va? Menar du att du har MÅLAT på tyget? Den idén skulle jag aldrig komma på själv 🙂 Hur gör du då? Rollar du eller använder du pensel?
  Verkligen ett bra resultat! Jättefint!

 • Lisenfisen

  Jag är förälskad!!! Fy för vad den blev underbar.
  När du målar tygmöbler vad använder du för färg? ska nog kopiera dig lite om du inte blir allt för arg. Nu ska man bara hitta en sån snygg soffa i designen som du har gjort.
  Tack för att du är en inspiration!

 • Louise

  Så sjuk snyggt!!! Diggar det starkt, måste få vetat vad du anväder för färg som man kan sitta på utan att bli färgad av?

 • marielle mattsson

  Så fiiiiiiin! Den ser lyxigt silvrig ut och så fantastiskt levande….. Snälla meddela snarast vilken färg du använt och hur du gick tillväga, har en soffa här hemma som behöver en makeover!

  ; ) Marielle

 • Purple Area

  Läste om dig i Residence, härligt reportage, du har det så fint hemma!! Är avundsjuk på ditt betonggolv. Sånt vill jag också ha.

  Kram/Susann

 • Catharina

  Vilken typ av färg och redskap du använder när du målat? Är nyfiken och sugen på att prova själv…

 • cecilia

  Hej…gillar verkligen din blogg och ditt öga för inredning…helt i min stil…jag skulle gärna vilja veta vad du använde för färg på soffan, skitsnyggt…keep up the good work.

 • anna-stina

  supersnygg soffa! jag är ju jättenyfiken på hur du målat tyget, vill du dela med dig?
  mvh stina