en början

Ja det blev lite för få…

Det blir helt enkelt så att jag får ta mig en till tur och för att söka efter fler – denna gång blir det nog hem till mamma och pappa för att kika i lite ärvda saker. Dessa har jag hittat på Emmaus här i Borlänge.

Handarbete som återvinns – trevligt! Men som sagt några fler som vandrar över bordet kommer behövas för att det skall kännas rätt och klart.

Trevlig Lördag!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 comments

 • Kristiina

  Uuuuderbart med gamla spetsdukar eller huuur?? Det är kul att inspireras och göra ngt nytt…såg ngn som hade gjort lampskärmar med spetsdukar…det var riktigt läckert det med. jag provade göra ett docktäcke av gamla virkade grytlappar ett par veckor sedan. det var ok, men jag får nog finslipa idéerna lite till.
  The big chunky tree- var cool med.
  Najs när du delar med dig. tycker jag.

 • K. Stamberg

  Ja, spetsdukar kan man ha mycket roligt med! Jag vet inte vad din plan är när du är färdig, men de där hade jag nog stoppat i lite grå eller svart färg. Men härlig idé, snyggt och återbruk är alltid en favorit!

 • Pia

  Jamen se där ja! Jag har full hela linneskåpet i ärvda och loppade virkade dukar och kan inte få nog… Gillar speciellt de små runda i lite tunnare garn =) //Pia