dressingroom

img_7444

.

img_7426  img_7437

img_7431  img_7432

img_7438 img_7430

.

Underbara rum!

Snacka om att underlätta i livet – att ha ett dressingroom, kan verka ytligt men i min värld så är det bara bäst. Så enkelt att ha allt samlat, allt från partystassen till snowboardkläderna, även skorna har den bredden.

Stolmen från IKEA är grunden av garderoben vilket fungerar utmäkrt. Byxor för sig – på färg, stickade tröjor för sig – i färg osv… spegelns baksida är gjord för att förvara smycken, skärp och sjalar – super bra!

Framför allt hänger ett mjukt skönt vitt draperi…

.

img_7496 img_7504

.

Här ser ni mig i dressingroomet,  i dagens… Chinos som är uppvikta i hopp om Brittsommar, en oversized t-shirt, stor tub sjal i  trikå och nyrakad i håret. I öronen sitter lite roliga örhängen, en skiftnyckel och en dragkedja – båda i svart.

Ha en skön lördag!

maliin_signatur

.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 comments

 • Therese

  Älskar ditt dressingroom och håller med, skönt att ha allt samlat!! Diggar det mesta i kaffeväg men inte sockrat. Det bästa tycker jag dock är vanligt svart ”svenskt kaffe” 😉

  Kram

 • Madde

  Måste bara säga, SKIThäftig frisyr! Kram!
  PS. Saknar din aerobicspass redan, flyttar nog hem snart igen.:):)

 • Malin

  Hej måste bara säga att jag älskar din blogg o era hus.
  En fråga till dig vad är det för märke på dina chinos du har på dig på bilden?
  Ps visade denna bild för min frisör då både jag o min man blev hel förälskade i den såååååå fint. O hon tyckte att det skulle bli perfekt på mig men jag vet inte om jag vågar….hihi får väl se nästa gång jag ska dit.
  Tacksam om du vill ta dig tid o svara ang byxorna då jag letat JÄTTE länge.