desigeal i like

Under min Paris vistelse så besökte jag många många butiker. Massor med fin inspiration fick jag och bilder kommer självklart.

En av butikern som är hetl magisk är Desigeal. Är helt tokig i deras style, massor och åter massor med helt otroliga kläder – unika!

Dessa byxor fick åka med hem i min resväska, mer än snygga. Harembyxa med stort H för hänget går ner till vaden! Fina men inte för många detljer, snygg drappering och super sköna – behöver jag säga mer – I Like!!!

För att inte det ska bli för mycket av det goda har jag en vit bastopp till, en skön stickad väst som är lång och kan drapperas över axeln. Till detta en sjal från Granit som igentligen är en bäbis-bärsjal, nej inga fler barn på gång! Även ärmmuddarna kommer från Granit. Mina favorit skor från Scorett och här har ni dagens outfit – ut på Qreateuppdrag!

Kedjan kommer att starta webbshop till min lycka då de inte finns i Sverige, vissa återförsäljare finns men inte hela kollektionen tyvärr.

img_7381

img_7392  img_7398

img_7388  img_7382

img_7399Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 comments