bröllop

I helgen som gick var jag i Norrköping och gjorde ett bröllop. Lokalen som brudparet gifte sig i är helt magisk så förutsättningarna var underbara och kunde bara bli bra. Tillsammans med Anne från Kom! så fixade vi till vigselrummet och dukningen i angränskade rum men även annan utsmyckning så som entré och toaletterna, allt för att skapa ett helhetsintryck för gäster och brudpar – den röda tråden!

Eftersom vigsel och fest valdes att genomföras i slutet av november så jobbade vi mycket med levande ljus, ett magiskt sken uppstår. Lokalen i själv gjorde att vi valde att jobba med klassika kandelabrar och tyger i vitt mixat med lite hårdare färger såsom svart och ceris som även brudparet hade i bukett och program.

Här följer lite bilder, jag kommer uppdatera med fler bilder inom kort…

img_0912

Längst in i lokalen fanns en scen där vi jobbade med höga kandilabrar och stora blockljus läng väggarna. På borden fanns också stora kandilabrar för att få höjden men även massor av små värmeljuslyktor så ett behagligt ljus uppstod

 

img_0893

Jobbade med grönt och ceris i dukningen. Vita linnedukar och linneservetter med rosett. På stolarna är  placeringskorten knutna.

 img_0862

Framför brudparet står det bokstäver i friggolit med texten Mr & Mrs Bergort, effektfullt och uppskattat.

 

img_0905

Magiskt är rätt ord

 

Återkommer med lite mer bilder inom en snar framtid.  Önskar er en trevig start på helgen, själv ska jag måla och olja golv i helgen, nästa helg drar flytten igång, Nice!!!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

24 comments