bokstäver av betydelse

 

Photo: Qreate by Maliin Stoor

Samlingen är komplett…

Muggarna är en helhet – QREATE ! Kom på kaffe så får du välja en bokstav – jag har tingat Q.et for ever and ever…

Lite lagom trevligt när man får en kund till Studiion, att kunna bjuda ur dessa snyggingar. Desing Letters  är som bekant avsändaren och typsnittet står Arne Jacobsen för, riktigt vackert! Jag bjuder här med in till kafferep – varm välkommen – extra gott kaffe lovas, hör av dig innan så jag finns i Studiion!

Beställningen gjordes hos Henrick och hans shop MoltazDesign Shop – mycket finfint där kan jag tipsa om! Henrick är dessutom inte bara en bloggvän utan en vän sedan länge då vi jobbade ihop på H&M för X antal år sedan. Han skickade så gulligt med en liten gåva i form av ett coolt smycke – på påsen som smycket låg i stod det

”Tänkte på dig när jag köpte in dessa

Grattis, Glad Påsk och God Jul

Henrick”

Gulligt tycker jag – det tackar jag för Henrick! Rikigt fint halsband!

  

 Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 comments

 • EM

  Vilken tur att det finns två E, för den vill jag ha också…
  Smycket är ju supersnyggt. Och DÄR hittade jag favoriterna i hans shop!!!
  Muggen och postern med kråkan bla a. Oj oj, du, vilka grejor! Måste bläddra vidare på webshopen! Tack för tipset.
  kram EM

 • Emma

  Jag vill också ha E ju! Får väl ställa mig på kö då… 🙂

  Vad gulligt att han skickade med en present! Sånt gör en så glad!

 • susanne kings

  Åh vad snyggt Maliin! Kommer gärna förbi på en kopp någon dag! Ska köpa några såna jag också från Henrick!
  Han verkar vara så supermysig! Hoppas jag får chans att träffa honom irl snart!
  Kram på dig!
  /Susanne