behövligt

     

     

Idag kom regnet…

Vi har här i Dalarna klarat oss mycket bra och länge från regnet men idag har himlen öppnat sig. Vi tänkte ta en tur i skogen  – har dock inga gummistövlar – vad göra? Dessa stövlar shoppades här och det är som ni förstår inga orginal men jag är inte det minsta intresserad av att äga ett par sådana.

Dessa har fina detaljer, är sköna och kostar inte en förmögenhet – vad som är rätt eller fel angående märken är inte lätt att avgöra – jag gillar att inte ha märken både vad det gäller kläder och inredning.

Sövlarna är jag glad för och de hade behövts idag i skogen även utan regn – nu blev det inget av svampplockandet just idag men stövlarna satt inte ivägen – utan helt hopp… menade topp!

Jag kände för en hopp bild – allt för att liva upp den gråmulna dag.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 comments

 • Piccolacasa

  Återigen, tummen upp för den inställningen i en ganska märkesfixerad bloggvärld ( även om många inte vill erkänna det!)

 • Lotta

  Great!! Har tittat på originalen jag med, men fastnade också för en billigare variant hos Viking som sitter som en smäck!!
  Leve gummistövlarna!!

 • Proforma - Irene

  Jag är inte heller intresserad av att lägga massor av pengar bara för att det är ett visst märke, det finns annat jag hellre lägger dom på. Fast där jag är just nu finns hur mycket som helst av kopior på märkeskläder för en struntsumma och oftast ser man ingen skillnad. Så då är det klart att man passar på förstås, det är ju billigare än vad annat som helst hemma.