äntligen

    

   

   

Photo: Qreate by Maliin Stoor

Värmen….

Visst är den här tiden magisk! Kanske den bästa på hela året? Krispigt grönt ute, öppen dörr, mindre kläder, ljusare , man får ett till jättestor rum att både fixa och vara i – helt underbart! Allt blir så mycket enklare och mindre kompliserat den här tiden på året!

Köpa örter –  det är det jag sträcker mig till – kan inte! Jag är inte grön om fingrarna – snarare svart… Fram med vår gamla målar stege från byggena och så plantera örterna i krukor – mer skall det bli men detta är vad jag lyckats med so far.

Bakom målarstegen står ett underbart rostig armeringsmatta och två överblivna kantplåtar – jag kan inte låta bli rost!

Så är det!

 Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments

 • Karinas inspiration

  Snyggt arrangemang…. särskilt med ”rosten” mot den svarta väggen!

  Kan tipsa dig om olika sorters taklök – låga tuffa växter som är tåliga, sprider sig och klarar solen bra…blir fina i t.ex. zink -eller betongkrukor.

 • Maria Westerlund

  Skönt att se!! Ibland undrar jag om det står rätt till när jag släpar hem allt gammalt rost jag ser. Men jag är visst inte ensam 🙂 Svart och rost är tacksamt och en oslagbar combo!

 • EM

  Svarta fingrar, haha, jag brukar kalla mina grå, tråkigt grå.
  Har sträckt mig till en kruka dragon (för det använder jag verkligen) och ett litet lagerträd. Sen får bli några lavendelbuskar i krukor, och de brukar jag få slänga för att de går inte att övervintra här.
  Varje år säger mannen ”kan vi inte ha några fina blomsterplanteringar i större krukor?” I år fick han två tomatplantor… det får räcka.
  Finns annat att lägga energi på, än otacksamma plantor.
  Må så gott/EM