utedusch är grymt

Ja sommaren fortsätter visa sig från sin bästa sida!

Vi njuter med den – sol och bad – Qreate får vila trots att jag egentligen skulle göra både det ena och andra så får jag ta det senare – detta måste tas till vara!

Igår var vi och badade tjejerna och jag hela dagen och när vi kom hem lite lätt lortiga av sand och bad så tog vi oss en dusch ute – men så ljuvligt – att kunna stå ute och tvätta håret – vilken känsla!

28 grader i skuggan och en ännu mer värmande sol!

utedusch_maliin_stoor

utedusch_kran_maliin_stoor  utedusch_spridare_maliin_stoorPhoto by Maliin Stoor

Duschen är både smart och snygg – den har hela sitt stora rör som uppvärmningsfunktion, närmare bestämt 20 liter – vattnet värms upp av den svarta ytan i solen om jag gör mig tydlig..? Hur som helst så håller det uppvärmda vattnet värmen för 10 min dusch – vilket är grymt bra.

Dermex gör duschen och jag kan varmt rekommendera den!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments

 • EM

  Ur-smart med uppvärmning av solen. Ska snart slänga mig in i duschen här hemma på ön, (efter en helg på gården) där vattnet också värms av solen. Solfångarna på taket värmer ända tills solen går ner… så jag har en stund kvar…
  Ha en fin kommande vecka
  kram EM

 • Maliin

  Tack – jag kör igång med några dagar Qreate – har en del som ligger ”över” mig då jag inte haft hjärta att Qreata när det varit så grymt väder!

  Nu kör jag på!

  //Maliin