trädgårdsdagar – fotostyling by maliin stoor

Den här gången var temat ”trädgård” – produkter i detta tema plockades och rekvisita letades – i detta fall så användes gamla tidningar, min assistent Susanne hittade en utmärkt tidning helt utan färg, hur vanligt är det i dagens tidningar..? Inte alls!

Platsen jag valde att fota på är Galaxen i Borlänge – ett utmärkt ställe – bra dagsljus men ändå inomhus vilket är skönt – alltså inte beroende av vädret, jag gillar nämligen inte blixt när jag plåtar.

Alla produkter läggs ut på golvet och fotas tillsammans med butikens namn, detta för att minnas vad som kommer från var avsändare.

Sen startar själva sqapandet och stylingen – det roligaste!

Små justeringar sker och det plåtas om och justeras igen, tills resultatet är vad jag önskat

Slutbilden beskärs och fixas lite ljusmässigt sen drar jag den vidare till tidningen – Susanne går igenom alla priser och butiker och skickar iväg underlaget.

Här ser ni  lite av processen

maliin_stoor_tradgard_BCT  maliin-stoor-tradgard-bct

Här ser ni slutresultatet av arbetet – bilden tagen från ovan, ett snyggt sätt att exponera varor.

Toppen jag har på mig är helt ny i shoppen – dock inte inlagd och köp-bar än, i Studiion finns ex att prova. Snart finns de till försäljning på webben.

maliin_stoor_tradgard_2014-04_mini

Efter att bilden fått tidningens tema och även inlagd info om butiksnamn och avsändare så är detta slutresultatet som syntes i själva tidningen

DRA-20140424-13.pdfPhoto by Maliin Stoor, assistent Susanne Eriksson och Linda Olsson

Här kan du följa mig på Instagram – du följer mina dagar i ett snabbare forum – här la jag ut bild 1 och bild 2 under själva fotostylingen – ett bra exempel på hur min vardag kan se ut!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments

 • EM

  De två första bilderna syns inte… men jag antar att de är lika snygga som de följande…
  de där bilderna visar stora delar av min tid just nu, i dessa trädgårdstider. Men så var det ju det där med den där boken…
  måste försöka få tag på…
  kram EM

 • Maliin

  Tack för du uppmärksammade mig EM -fixat till dem nu så de syns!

  Må så gott i trädgården!

  //Maliin