svart as usual

Photo by Martina Stenqvist Maliins iPhone

Idag är jag black…

Ovanligt – Nope!

Tröjan är stickad med påsydda fjädrar – så jag lämnar efter mig spår idag – tröjan släpper små dun här och där… Men det bjuder jag på här på Entreprenörskolan där jag är idag, tröjan kommer från BikBok.

Byxorna är numer välanvända och ett klart favvoplagg, G-star med no: GS 5677600 – helt ljuvliga med ett rejält häng och vaxad yta. Skorna köpta jag tidigare i höstas för att användas vid ridning men de har inte en enda gång fått vara med på hästryggen – helt såld på dessa jodpucsch med stålhätta.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments

  • EM

    Å så läckert! Vilken tröja… (inget för en dunallergiker som mej…snyft)
    Och byxorna ser jättehärliga ut. Jodpursen med stålhätta vet jag redan… de kommer att hålla i evighet. Älskar mina,…
    Du är vrålsnygg, hörru…
    kram EM