styling för borlänge centrumtidning

Borlänge Centrumtidning kommer ut en gång i månaden – 10 månader om året. Den berättar om Borlänge Centrum och dess butiker, kafeer, restauranger och museer – detta gör i olika teman för att inte bli för rörig och spretig.

Denna månad så var det Museum och Kultur som stod på temalistan – min roll blir som vanligt att lyfta produkter från temat. Hur gör man det i form av museum tro…? Jo flera av museerna i Borlänge Centrum har museum shoppar – och där finns många fina saker.

Jag mixade upp produkter från Framtidsmuseet och lånade stenar från Geologiskamuseet – sen tog jag min privata – min morfars stormhatt – som fick representera Jussi Björling Museet och CHT-hattfabrisk museet.

Stylingen gjordes på ett golv på Galaxen här i Borlänge – kändes kul att använda rutorna för stylingen

Tack Susanne Eriksson för fin assistent jobb!

styling_by_maliin_stoor_museum_miniPhoto & Styling Maliin Stoor – Assistent Susanne EriksssonRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments

  • EM

    Så utläckert det blev! Men varför den äckliga ormen? … (men det är ju jag det, med orm-nojan)
    Bilden får mig att vilja besöka flera av de där ställena. Älskar museumshoppar!
    kram EM