nytt på mediafronten

Att jag är lätt allergisk mot saker som syns är nog ingen direkt nyhet – hur kul är mediamöbler?

Hur det såg ut tidigare kan du kika på här – nu mer har mannen och jag släpat in den underbara snickarbänken – även den har bott på annat ställe här i Villa Stoor – gillar ju när man tänker om och nytt i det gamla!

Snickarbänken är från Emmaus här i Borlänge och jag rusade till kassan och reserverade den – jag hade såklart ingen möjlighet att ta med den hem direkt – ganska så stoor!

På bänken ligger en rostig plåt – Nice – men även ett vargskinn som jag fyndade tidigare. Ljusstakarna är från Maliins Stoore – sugen att kika mer eller varför inte shoppa? Kika då in här! Pappar är grymt duktig med trä (och metall) – dessa är stavlimmade och den runda är även svarvad till snygg rund form. Ljushållarna är av rör där vissa är riktigt snyggt rostiga. Här kan du beställa eget mått, allt efter ditt behov!

Miss Dalarna´s mamma beställde tex en ljusstake som hon önskade vara 7 cm hög – fixat!

Något helt annat – ska du på Formex?

snickarbank_i_inredning_mediamobel_maliin_stoore

lightgholder_maliins_stoore  snickarbank_mediaforvaring_maliin_stoor

maliins_stoore_ljusstake_lightcandle_

varskinn_maliins_stoore_rost  lightholder_maliins_stoore_woodenholder_lightsPhoto by Maliin Stoor

Nu ska jag fortsätta fixa med kommande lektioner för YH utbildning samt lägga planerna för året i Bragegallerian samt slutföra fixningen av senaste stylingen – här hjälper min duktiga assistent Susanne Eriksson mig med touch av bilder – underbart!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments