nya plagg i maliins stoore

Det fylls på i Maliins Stoore – inte bara kläder utan även inredningsprylar.

Jag utvecklar ideer och tankar – pappa genomför – han är grym på att fixa, slipa, såga, kapa,  svarva och måla.

Men denna gång gäller inlägget lite nya plagg. Vilken dag som helst så kommer shoppen få påfyllning. Hittills har plaggen anlänt, Angelica Lindvall har hjälpt mig plåta – nu är det att få in bilderna, infot och priserna i shoppen som är kvar.

Mycket fint kommer tillföras – vissa plagg helt nya – andra som den här toppen har jag nu tagit hem i en till färg – förvånande nog, svart. Tidgare har jag den i mörk grå, den svarta är om möjligt ännu snyggare. Den går snart att beställa – så länge kan ni kika på den i grå här. Underbart skön och luftig, härligt material och detaljer – I Like!

Så snart jag fått in de nya inredningprylarna så återkommer jag även här såklart!

maliinsstoore_ms107_maliins_clothes

maliins_107_ms_maliinstoore  ms_107_maliinsstoore

maliins_stoore_trappan_plaggPhoto by Angelica LindvallRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments