monter

I veckan byggde jag upp en mässmonter för företaget CCS. Mässan där montern stod var Apoteksmässan i Kista, Stockholm.

Uppdraget bestod av att få fram produkterna och få en unik känlsa och att företaget stack ur ur mänden. För att lyckas sticka ut så ville jag blanda material och ytor och även att överraska och skapa nyfikenhet.

Golvet är en högblank matta, väggarna är täkta av tylltyg. Hyllorna är gjorda av vitlackde SJpallar med specialgjorda plexihyllor, på SJpallarna sitter även loggorna på produkterna.

Borden har egen designade ben i mix med IKEA bockben. Under bordet ligger mattor från Matts Mattor som andas Dalarna där CCS  har sitt huvudkontor och tillverkning. Borden är i bergslagspanel och ovan på detta plexiskiva på distans vilket gör att ett rent intryck, även känlan av att produkten svävar uppstår. På borden satte jag loggor av produkterna i frostat tryck som snyggt reflekteras på bergslagspanelen.

Ovan borden sitter strippade lampor med produkter hängande i, allt för att förstärka varumärket.

Uppbyggnationen tog oss 11 timmar och förberedelserna inför ett sådant projekt är en massa timmar. Här ser du resultatet…

 

img_7347

 

img_7301 img_7259

 

img_7260 img_7270

 

img_7255

Odd Molly

 

 

 

 

img_7300 img_7276

 

img_7273 img_7275

Oliva by CCS Eco

 

 

 

 

img_7299 img_7311

 

img_7293  img_7298

 

img_7291

Wackra by CCS

 

Qreate veckan är igång. Många inspirerande och givande uppdrag på G. Bland annat så åker jag till Globen för höstkampanj och till Entreprenörskolan i Leksand för lektion och mentorskap.

Önskar dig en fin start på veckan!

maliin_signatur

 

 

.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 comments