min tur att lära

Idag utbildar jag mig…
Jag känner att jag saknar att kunna visualisera mina qreativa idéer och lösningar ibland – beroende på kund så är det såklart olika på hur lätt det är att vara tydlig

 

20130530-132712.jpg

Photo by Maliin Stoors iPhone

Därför bygger jag idag på mina kunskaper i programmet Sketch-Up

Många smarta funktioner – inte bara smarta utan riktigt snygga – framför allt tydligt visualiserat! Här ser vi ett hus som vi labbat med – man kan göra mycket i detta program, näst intill vad som helst – här är det kunskap som sätter stop – nu ska jag verkligen försöka använda och lära mig mer om detta – learning by doing!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments

  • EM

    Å vad roligt! Alltid spännande att lära sig nåt nytt. Och speciellt kreativa saker,,,
    kram EM

  • Hildur - fixaodona.se

    Hej! Kul med SketchUp. Jag jobbar en del i det programmet. Galet användbart, även om jag önskar jag var betydligt bättre på programmet. Men som du säger, learning by doing.