matplats för tolv

Vi har flyttat och roddat igen – inte så för vånande – det förnöjer!

Hur som helst så flyttades det snygga egentillverkade plåtbordet till en annan plats – återkommer om var – och dessa bord fick ta sin nya plats.

Tidigare fick vi plats 6 st kring plåtbordet – nu 12st vilket är trevligt!

Stolarna har varit med ett bra tag, redan i Pusselbohuset fanns dessa, då i köket – nyfiken? Kika här!  De kommer från IKEA och jag tror inte de finns kvar, hur som helst så är de av komposit material vilket gör de optimala att ha utomhus. De har faktiskt stått ute en hel vinter utan att det syns på dem – kanske inte att rekommendera men de blev stående sen kom snön och,  ja…

segel_glasbord_gungstol_ikea_maliin_stoor

ikea_gungstol_maliin_stoor  ikea-gungstol_glasbord_maliin_stoor

ikea_glasbord_maliin_stoor  ikea_gungstol_maliin_stoor_2Photo by Maliin Stoor

Glasbordet är även det från IKEA och kanske inte är 100% smart ute, man blir lite nervös ibland att någon ska slå ner något hårt och allt krackelerar men skivan är ju trots allt gjord för att fungera som bord så det lär väl inte vara någon fara. Ni skymtar även min målade mattan som skulle behövas justeras – får se om andan faller på någon dag. I dagarna har vi haft fina dagar och idag så blir det en dag i solen – kanske god lunch under seglet…?!

gungstol_ikea_maliin_stoor

 Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments

 • EM

  Saker är till för att användas, har blivit nåt som jag upprepar om och om igen för mig själv… Jag ska sluta lägga saker i skåp och förråd för att jag är rädd om dom,,, speciellt bruksföremål. Hellre njuta ett tag, än att fylla lagret,,, liksom.
  Våra utemöbler, gammal rottinggrupp, är sorgsamt sprucken o eländig. Men den får stå där tills den ramlar ihop. Sen blir det NYTT. Det är väl bra, lr hur?
  kram EM

 • Maliin

  Helt rätt!

  Tänker tex på glas från mormor och morfar eller deras fin bestick – varför inte anända – det är ju till för det..?!!

  =)

  //Maliin