instore bilder till clas ohlson

Att förstärka och förtydliga sitt varumärke är viktig för företaget. Visa sitt sortiment och bredd på produkter är minst lika viktigt.

Jag fick uppdrag av Clas Ohlson att göra bilder för deras butiker, inspirationsbilder för olika avdelningar. Varje avdelning skulle få sin egna bild – mitt uppdrag var att välja ut produkter, skissa, bygga upp miljön och styla för plåtning.

Clas Ohlson har en fantastisk fotostudio i Insjön med en grym fotograf Daniel Erikson – vi arbetar mycket bra som ett team. I teamet ingick även personal från visual merchandise avdelningen – de ska senare arbeta in dessa bilder i sin workshopbutik, alltså en testbutik,  och sen vidare ut till butikerna med  information om hur de ska användas och sitta i butik  – att få alla butiker att jobba efter samma maner och grafiska upplägg är otroligt viktigt och Clas Ohlson är mycket bra på detta!

Eftersom blå är en viktig pusselbit för Clas Ohslons grafiska profil använde jag mig utav den färgen i varje bild, med en tvist och lite humor, den lilla blå detaljen gör att företaget blir mer tydlig grafiskt och kunden får den till sig runt om i butik – mycket viktigt för varumärkesförstärkandet!

Här följer bilderna

styling_maliin_stoor_interiorstylist_clas_ohlson_2015_1

Köksbild för Coline

 

styling_maliin_stoor_interiorstylist_clas_ohlson_2015_2

Måla om – Inspirationsbild

 

styling_maliin_stoor_interiorstylist_clas_ohlson_2015_3

Garage och verktygs inspirationsbild

 

styling_maliin_stoor_interiorstylist_clas_ohlson_2015_5

Kök inspirationsbild

 

styling_maliin_stoor_interiorstylist_clas_ohlson_2015

Resa – inspirationsbild

 

styling_maliin_stoor_interiorstylist_clas_ohlson_2015_4

Ljusslingor Inspirationsbild

 

styling_maliin_stoor_interiorstylist_clas_ohlson_2015_6

Förvarings inspirationsbild

 

styling_maliin_stoor_interiorstylist_clas_ohlson_2015_7

Lampor InspirationsbildRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment

  • maja

    Men fy fan vad snyggt målat! Hur gjorde du det? Med tejp eller? Jag älskar det! Hela vardagsrummet vill jag göra om fast med större trianglar

    Förresten, du som gillar fina grejer och märkesprylar precis som jag.
    Jag har gått med i en undersökningssite där varje undersökning ger poäng att handla märkesvaror för. Allt från Kay Boyesen till Le Creuset kan man plocka ut för poängen. Det är helt gratis och man kan få ihop till så jäkla mycket fint. Hittade länken här där det finns mer att läsa om det. Rekommenderar starkt! http://tinyurl.com/o622tyu