instagram – där händer det mer just nu

I dagar som inte riktigt går att uppdatera via bloggen så vill jag ännu en gång påminna om det fantastiska mini-bloggandet Instagram

Där uppdaterar jag snabbt vad som händer – om det är ett uppdrag som genomförs eller om en snygg produkt eller lokal finns – då åker iPhonen fram och det förevigas – så följ mig där – då missar ni inget!

Även en del privat hamnar där – men mitt privata och Qreate hänger otroligt mycket ihop så välkommen att haka på! Följ mig på Facebook, Twittter,  Statigram, Copygram och Pinterest

Instagram_loggo

Här kan ni se några av mina bilder… (klicka på bilden så kommer du till just den Instagrambilden)

maliinstoorsinstagram_1  maliinstoorinstagram_2

maliinstoorinstagram_5  maliinstoorinstagram_3

maliinstoorsinstagram_4  maiinstoorinstagram_6

maliinstoor_instagram  andromeda_kosminova_stoor_instagram

maliinstoor_bloggevent_instagram  maliinstoor_instagram_trana

Photo by Maliin Stoor iPhone

Jobbar vidare kring min webbshop och mina egna saker – min pappa är i full gång med tillverkningen av några utvalda produkter som jag börjar med – jag har även kontakt med webbhotellet som ska fixa allt praktiskt – tips mottages tacksamt!

Ha det fint!

maliin_signaturRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments

  • EM

    mmm, det där med insta… är så himla dålig på´t. Glömmer liksom bort att det finns. Kollar fb, bloglovin´och så blir det liksom inget mer. och på fb så kommer folks insta upp också… Jag är väl bara lat, helt enkelt.
    Men visst är det ett roligt, snabbt och bra alternativ till social media
    kram EM