första sidan – för första gången x 2

Dusch m

handfat m

Sminkbord m

Styled by and photo by Maliin Stoor

Idag fick jag se den i sin helhet….

Imorgon fredag kommer den ut i hushållen – Borlänge Centrum Tidning. Som rubriken lyder på inlägget – första sidan, för första gången x 2 , då undrar ni säkert hur och vad jag menar…

Första sidan på tidningen har en bild fotad av mig – ett porträtt – det är med andra ord både första gången som jag får min bild på första sidan OCH detta är inte en stylad bild av inredning eller andra prylar utan ett ansikte.

Själv känner jag mig nöjd och glad över att ha gjort det – fotat människor för kommersiellt bruk.

Anne-Cathrine som är modellen är en vacker kvinna med fin lagd make up gjord av Geraldine Englund, från Fransförlägning Dalarna – året stylades av Marie Siverman från Frisörerna Anne & Co.

Ovan ser ni bilderna jag stylade  och fotade inuti själva tidningen – tänker visa er tidningen och dess layout framöver men nu får ni mina bilder först. Bilderna stylader och fotades i tjejernas badrum – perfekt – vitt och avskalat.

Nedan ser ni första sidan fotot…

Jag är nyfiken – hur känner du – vilken utav bilderna gillar du bäst – skulle bli så glad om ni alla gav mig 30 sekunder av er tid och kommenterade detta!!!

Anki skuren mRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment

  • EM

    Alla är fina, men den som talar mest till mig är nog det gröna handfatet,,, varför? jo duschbilden blir så lång att man måste scrolla… ren lathet av mig alltså ;-). Den andra med sminket är lite för utspridd för min smak. Men det är ju min smak alltså… jag vill ha display som ser ut som stilleben, jag. Fast nog ser det ut så på ett sminkbord IRL förstås…
    Fransförlängning, det skulle jag verkligen vilja göra. Mina små spetar är knappt värt att kleta på nåt ens… men får nog ta mig till Göteborg för det, tror jag… GIllar förresten Body Shops handcremer, speciellt mandel…
    ha en fortsatt fin helg /EM