foodstyling

Frukost m

FRUKOST PÅ STAN

 

Fika m

FIKA PÅ STAN

 

Middag m

MIDDAG PÅ STAN

 

lunch på stan m

LUNCH PÅ STAN

Photo and styling by Maliin Stoor

 

 

Nu kanske ni tror jag förvirrat mig…?

Nej saken är den att jag lagt bilderna i en annan ordning – inte som man äter men Frukost, lunch, fika och middag – utan här ligger bilderna i hur jag gillar dem – Frukostbilden blev i mina ögon bäst, sen kommer de andra i den ordning jag är nöjd.

Att fota mat är inte lätt det kan jag lova och jag är verkligen ingen expert – verkligen inte! Frukost, lunch och fika var relativt ”enkla” då var lite som skulle vara varmt och nylagat, middagen däremot, ojoj….

Intressant värre! Här fotade jag inte i villan utan här var vi på plats vid restaurangen – maten var beställd sedan dagen innan – tiden för fotot var satt och då levererades maten, här kände jag mer ”press” på mig.

Att få maten attraktiv och inbjudande – utan att se torr och tråkig ut samtidigt som glassen inte skulle smälta och rinna ut. Till detta kan jag tillföra att lokalen vi fotade i var grymt varm – så här gällde det att ligga på och förbereda väl.

Sen kom kockarna med maten, det kom fler och fler rätter – känn ingen stress nu…. Jag vill tacka min assistent Sofie Lindkvist – utan henne hade allt gått både långsammare och sämre!

Jag är nyfiken – vilken bild gillar du, frukost, lunch, fika eller middag?

Nedan ser ni lite behind the scenes…

frukoet  frukost o sofie

maliin fotar  maliin

Photo by Maliin Stoor och Sofie Lindkvist – iPhone

 

 

Här ser ni själva tidningsuppslagen

tidningen

tidningen 2Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments

 • Johanna

  Hjälp, blir svettig bara jag tänker på detta. Vilken press! Jag gillar frukost bilden bäst, mycket för att den maten tilltalar mig mest tror jag. Ha en bra lördag! Kram Johanna

 • EM

  Ja vilken press!
  Gillar allihop, men sushibilden är etta, sen kommer middagen, frukosten och fikat i nämnd ordning…
  Samtliga bilder fick snålvattnet att rinna,,, oj oj va länge till lunch nu…
  och skulle jag ta en fika framöver, så vet jag vart jag bör åka… för den bilden talade (den skrek!) till mig och min magge…som inte fått fika sen midsommar…’
  kram EM

  • Maliin

   Ojoj – sen Midsommar – duktiga du!
   Kul att du gillade bilderna!

   Må gott!!

   //Maliin