bröllopsstyling för tidning

Bland det roligaste jag vet i mitt yrke är fotostyling!

Denna gång är temat Bröllop och inom det ämnet så har jag ordentligt med fria händer vilket är fantastiskt! Det som styr mig är att de produkter jag väljer för bilden måste vara från butiker i Borlänge Centrum som är medlemmar i Borlänge Centrumförening

Det är inget som brukar störa eller ställa till för mig för de flesta butikerna i centrum är medlemmar. Sen måste det bli lite rättvisa så jag inte använder produkter från samma butiker om och om igen… det kan ibland vara lite värre men det brukar ordna sig.

Här har jag valt butiker som har bröllops produkter – vad nu det är..? Presenter, klänningar, smycken, morgongåva, blommor… nånting blått…

Bilden är tagen i ett parkeringsgarage och jag är så förtjust i kontraster – här det vackra skira, vita, ljuva, romantiska mot asfalt och korrigerad plåt – då händer det grejor!

Produkterna läggs ut på tyg eller plast för att inte bli lortiga sen är det dax att sqapa – jag hade en bild i mitt huvud och det är mycket nära min plan – själv är jag nöjd!

 maliin_stoor_skarp-fram_miniPhoto by Maliin Stoor – ass Susanne Eriksson

2014-05-14 12_stylng_brollop_maliin_stoor  2014-05-14 12_produkter_brollop_styling_maliin_stoor

2014-05-14 12_ovan_styling_maliin_stoor  2014-05-14 12_maliin_stoor_stylist_brollop_styling_borlange

Några pix från dagen – som ni ser på bilderna så är det inte jätte glamoröst men så kul! Det bästa uppdragen jag vet! Till min hjälp hade jag duktiga Susanne som varit med ett antal gånger nu och är grym på ass delen – noggrann och har stenkoll – verkligen rätt person som kompletterar mig och mitt öga grymt bra – Tack Susanne!

Något med fotostylingar är just det det intressanta med att man få bilden i en vinkel som gör att resultatet är som man väntat men det som är lite oväntat för den ovane är att  produkterna ligger oftast med helt knepiga vinklar och avstånd för att bli rätt i den dimension som det blir på en platt bild om man jämför med verkligheten – så kul att labba med!

Bilden som den såg ut i Borlänge Centrumtidning – med info och temafärg

12_MaliinStoor_högupplöst_alt 2_mimiRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments

 • EM

  Vilka spännande uppdrag du har nu, både nära och långt borta. Fina bilder!
  kram EM

 • Maliin

  Tack EM!
  Ja det har varit en del farande nu – åker till Norge idag!
  På söndag drar jag iväg på inköpsresa till NY – Jippi!!!!

  Ha det gott!

  //Maliin