villa stoor master bathroom

Här kommer lite bilder från vårt badrum. Betonggolvet är inpregnerat och väggarna är vitmålade, taket svart. Glasduschvägg och kromade kranar. Spotlights i taket och takfönster för härligt ljusinsläpp.

Rena materal precis som jag gillar. Enkla färger och avskalat. Var sak har sin plats och det är enkelt att hålla rent.

Me Like!

img_4230

 

 

 

img_4234

 

Härligt att blanda upp allt det hårda och råa med mjuk frotté och ullfäll. Mixen som gör det, kontraster som lyfter varandra!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

40 comments

 • Sofia Svedlund

  Men gudars, jag blir helt sjuk! Vad häftigt! Du är verkligen duktig med detaljer. Gillar också blandningen mellan hårda och mjuka material. Måste snart våldgästa. När jag var dit va det ju ”bara” ett bygge. Spännande! Kram Sofia

 • Helena

  Hej !
  Blir jättefint.Varför byggde ni inte ett helt hus av betongväggar?
  Så himla snyggt med sandwichväggar.Blir ju då förstås dubbelt så dyrt som ett ”vanligt” hus.Men så mycket bättre:)

  Kram Helena

  • Maliin

   SVAR:
   Alla väggar i betong, Jo tack gärna men som du skrev, prisfråga + att det skulle kanske bli fööör mycket? Gillar idén, kanske nästa gång =)

   Maliin

 • Helena

  Hej
  Vi har byggt ett hus i bara betong.Vi är supernöjda:)
  Alla väggar behöver ju inte vara omålade eller så kan man ju faktiskt tapetsera och göra lite som man vill.Man väljer ju lite själv hur man vill ha det med rå betong.Bara ett tips alltså.Lycka till med ert jättefina hus.
  Må så gott.
  Kram Helena

 • Johanna

  Tack för fina bilder du ger oss bloggläsare. Sååå snyggt, gillar verkligen blandningen av hårt och Mjukt, avskalat men ändå mycket värme.
  Ha de Fint

 • caisa k.

  Heelt galet snyggt och så fräckt inrett med både nytt och nött, hårt och mjukt! Ett drömbadrum, verkligen! Du är såå duktig på dethhär!
  Njuter var gång jag kikar in här! En fin vecka till dig 🙂

 • Johanna

  Hej, snyggt med betonggolv i badrummet. 🙂
  Hur fungerar det med våtskiktet, kan du inte tipsa om hur man löser det?

 • Emelie

  Hej!! Så snyggt! Är själv helt galen i betong och ska bygga hus i år. Men jag har inte fått ordning på hur det fungerar med våtskickt och vem som kan utföra detta? Vart vänder man sig?
  Tack på förhand,
  Emelie