villa stoor

Idag har vi tagit steget.. steget närmare Villa Stoor..

 

Har skrivit och gjort en hel del klart med Fiskarhedenvillan. Vi har och har haft en fantastiskt samarbete med dem. Allt flyter på otroligt bra! Rekomenderar dem varmt!

 

Snart kommer lite inspiration, skall besöka arkitekten IGEN, men slutet närmar sig, deadline på revidering av ritning är 1 vecka så nu är det bara att få ner det på papper. So stay tuned!

 

Så spännande!

 

Här ser du en film om Fiskarheden och vårt tycke kring bygget…

 

 

I Fiskarhedenvillan vill jag bo… Hantverk i från Dalarna…Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 comments

 • Sofie

  Nu förstår jag…det ÄR hit ni ska flytta!
  Jag gillar verkligen stilen på huset, måste vara en enorm rymd och härligt ljusinsläpp!

  …jag ska spana in filmen om Fiskarhedenvillan!

  Ha en superdag!
  Sofie

 • Anna

  Hej där, vad spännande att ni är på gång. Skönt att försäljningen gick bra av huset så ni kan gå vidare direkt! Vilken säljare har ni på fiskarheden? Vi har ju inte kommit igång alls än men jag hoppas att det blir någon gång iallafall. Vi har väl valt det mesta så bara kommunen kommer till skott kanske det rullar på…
  Att ni vill göra det igen gör verkligen att man förstår att det måste vara fantastiskt kul. Man bävar ju för allt pappersarbete och krångel som blir men det är ju uppenbart värt det i slutändan!

  Vad kul att du fick en present du faktiskt önskat dig! Att de hade sån koll, trist att det ska ta sån tid innan man får ihop det bara. Vi tackade av Pia och Susanne med middag för någon vecka sedan, hur länge sen var det inte som dom slutade… skandal.

  Må så gott!

  Kram Anna

 • fröken Kumlin

  Jag har en vännina som funderar på att bygga hus från dem, jag ska vidare befodra din rekomendation till henne. Jag har också bara hört bra saker om dem…

  Ha en fin dag.

 • Linruz

  Hej malin
  Kul att du kikade in på min sida ch tck för de söta orden.
  Huset ser kanonsnyggt ut.
  Lycka till
  kram kram