vad är det med pallar…?

  

Photo: Qreate by Maliin Stoor

Ännu en till samlingen – helt otroligt – kunde ha ännu fler! Det är inte så att jag direkt leter, behovet av dem finns ju egentligen inte MEN de ramlar framför mig och jag kan inte låta bli! Denna gång är det Matts som sprang över den och jag är inget annat än tacksam – de växer inte på träd direkt! Vackert sliten – patina och rost – I like!

Jag tackar för loppisar, Ta till vara, Emmaus och diverse andra ställen att hitta fynd som dessa!

Mums!

Här kan du se några andra pallar i vårt Villa Stoor, klicka och kika…

Veckans uppdrag består av färdigställande av showroom, slutförande av inredningsuppdrag, kundmöte inför kommande fotostylings uppdrag, dukningsuppdrag och lite annat smått och gott – Önskar dig en fin start på veckan!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 comments

 • EM

  Å du! Vilken snygg pall! Och så kan man ändra sitt-läge. Perfekt!
  och så hittade jag Biltema-pallen hos dig. Den får bli nästa grej att införskaffa då Biltema är målet. Det blir ganska mycket Biltema och Jula i den här familjen då det ska handlas… sist var det en ny svets… Kanske jag drar igång och gör nåt roligt och återupplivar mina gamla båtbyggarkunskaper. Och så inhandlades nya skor med stålhätta och spiktrampskydd. Livet på landet är ganska stilettklackbefriat…
  kram EM

 • Linn

  Ja, vad är det egentligen med pallar…? De är praktiska. Små och nätta och får plats nästan överallt. Man kan sitta på dem. Ha saker på dem. Stå på dem för att nå. Och många av dem är fina också. Bra grej helt enkelt!

 • @my casa

  Visst är det skumt med pallar – man dras till dem – utan att egentligen
  veta varför – men hur MÅNGA kan man ha här hemma???

  Men jag förstår dig – denna var super:)

 • Lissen

  Måste vara att dom är praktiska och lätt passar överallt. Då får dom en förmåga att kunna smyga in.
  Hos mej är det en pall.

  Den du hittat supersnygg.

  Ha en fin vecka. // Lissen

 • Karinas inspiration

  Håller helt med dig angående pallar:)) jag har också köpt ett antal, de flesta på loppis…som jag har målat!
  Gillar din avlånga egendesignade pall med fårskinn på… den nyaste var också riktigt fin!!!