utbildare i visual merchendising

Ännu en klass är redo för verkligheten – varje gång lika härligt!

Visual Merchandiser utbildningen på Entreprenörskolan i Leksand flylter på fint trots Covid-19. Visserligen inte helt lätt och optimalt att köra digitala föreläsningar men valet är enkelt, elelverna ska inte tappa för pandemin.

Jag har sedan 2009 utbildat blivande Visual MerchandisersEntreprenörskolan i Leksand. Utbildningen har växt och förändras och därmed förbättrats mycket genom åren. Ett mycket roligt och givande uppdrag.

Härligt att stå på tå och hänga med i förändringen av handelns sätt att utvecklas – man kan aldrig slappna av!

Vi sammanställer alltid elevernas upplevelser, tar till oss och försöker alltid förbättra och vrida om!


Här följer några reflektioner från eleverna;

Jag vill verkligen tacka er lärare som är så inspirerande och det märks verkligen att ni är bra på det ni gör och kan mycket!
Det märks också att ni verkligen vill att vi ska lära oss så mycket som möjligt och vara förberedda för arbetslivet!

Överlag är jag supernöjd och tacksam för allt jag fått lära mig från er kunniga och erfarna lärare men även att få träffa andra elever och bolla tankar och inspirera varandra. Man känner verkligen att ni lärare har en passion för det ni lär ut och jag har blivit väldigt inspirerad av er.

Jag kommer absolut att rekommendera den här utbildningen. Jag är supernöjd med den och fortsätter gärna att sprida det goda ryktet om att ni finns och hur bra utbildningen är.

TACK för en bra utbildning och allt ni lärt oss!

ÄR så glad över att jag gått den här utbildningen och rekommenderar den varmt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...