utbildare i – KREATIV IDÉPROCESS OCH PRESENTATIONSTEKNIK (10 p)

Tidigt fick jag förfrågan – något som jag uppskattar – det tillhör verkligen inte vanligheten att få förfrågan om ett uppdrag mer än 6 månader innan uppdraget skall genomföras!

Vilken lyx!Eftersom ämnet är nytt för mig – självfallet har jag mängder av erfarenhet kring ämnet men har aldrig utbildat inom detta – gjorde att jag fick ta mig en rejäl funderare över hur jag skulle vilja lägga upp kursen

Uppdragsgivaren , Frans Schatous, var fantastiska genom hela processen, allt från första samtal till alla förberedelser och information till att bolla själva upplägget av kursen, vidare till genomförandet och all fin stöttning där – till avslut och att knyta ihop säcken!

Hela kursen hölls digitalt – vilket var en utmaning men jag kände att det landade högre och bättre än väntat – det fungerade riktigt fint!

Stolt och glad att jag fick förfrågan och även är jag stolt över elevernas utveckling på denna korta tid – endast två veckor! De gjorde en finfin resa och jag är så glad över att få genomföra denna delen av deras utbildning!

Nyfiken att läsa mer om utbildnignen Visual Merchandiser 300 YH poäng på Frans schatau? Klicka då här


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...