utbildare i butikskommunikation

Under många år har jag haft delar av exponering, skyltteknik och en massa annat viktig inom butikskommunikation – det som är grunden inom yrket Visual Merchandiser. Utbildningarna har varit för två olika uppdragsgivare – nu senast för Entreprenörskolan i Leksand men tidigare även för Handelsakademin som har sitt fäste i Göteborg.

Att ha dessa uppdrag är spännande, roligt och framför allt utmanande. Att stå inför en klass på 40 elever och leverera och utbilda är inget man gör utan en stor planering och förberedelse – dessutom måste man ha en hel del erfarenheter att ösa ur.

Själv har jag mina år i branschen att tacka –  15 år på H&M som Visual Merchandiser (titta gärna här på en liten film om yrket), 4 år på Åhlens som butikskommunikatör. Många timmar av yrket med massor av utmaningar och nya kampanjer, teman, trender och förväntningar från företagen – detta har lärt mig massor och jag är så glad över det jag fått från och av dem!

Nu utbildar jag och jag måste då nämna att jag inte är utbildad själv utan det är mina yrkes år som gjort mig den Visual Merchandiser jag numer är!

Att lägga upp lektioner och bra övningar och som jag kallar det mot elever, uppdrag, är inte lätt och jag känner att jag måste förändra och förbättra materialet jag har hela tiden. Yrket, marknaden och förväntningarna förändras hela tiden vilket är både utmanande och roligt!

Entreprenörskolan har just nu ett nytt sätt att utbilda sig till VM-are nämligen en distansutbildning, är du intresserad tycker jag du ska läsa mer här. Nästa start är fulltecknad men redan i början av nästa år så blir en ny distans utbildning.

Här följe lite bilder från de senaste utbildningar…

visual_merchandiser_utbildare_maliin_stoor_

VM_utbildare_maliin_stoor_qreate_entreprenorskolan_n   Maliin_stoor_utbildaree_visual_merchandiser_

Exponeringsteknik_visual_merchandiser_maliin_stoor_utbildare_

kampanj_plaering_visual_merchandioer_Maliin_stoor_utbildare_  exponeringsteknik_Maliin_stoor_visual_merchandiser_utbildare__

kampanj_planeirng_visual_merchandiser_Ubildare_maliin_stoor_Qreate__Photo by Maliin Stoor iPhne6+Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...