syfte mål mm

20120521-151448.jpg

Photo: Maliin Stoors iPhone – Instagram

Dagen har varit spretig..

Inte helt ovanligt för mig – däremot inte alltid optimalt. Jag startde dagen med ett styrelsemöte med Bragegallerian, därefter plockade jag produkter till kommande Maliin tipsar. Raskt hem och styla samt fota detta – redigeringen och textern får vänta lite.

Snabb koll av akuta mail och sedan rätt in i sista läsningen av mina elevers Induviduella fördjupningsuppift, eleverna går Butikskommunikatör/Visual Merchadiser på Entreprenörskolan i Leksand. Feedback och bedömning pågår – mitt i detta alltid telefonsamtal och annat som poppar upp – så ser ofta min vardag ut –  men inte klagar jag!

Om en stud far jag ner till Må Bättre för mitt andra ”jag” – instruktörs uppdrag – Core och Dubbelstep-up står på agendan.

Imorgon nya mål!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments

  • EM

    Oj vilken energi du har. Följer dina twitter-walks. Men det är klart, tränar man så orkar man mer… Och är det roligt så går det ännu bättre
    kram EM

  • Alexandra

    Intressant jobb du har!måste va kul att ha ett jobb när dagarna ser olika ut och att få jobba med edt man gillar bäst.