svart – både här och där

Att svart är en favorit hos mig är väl ingen direkt nyhet, jag har ju till och med en kategori som heter svart. Visar här hur det ser ut för tillfället i vårt badrum, inget är statiskt som ni märkt utan här händer det grejor allt eftesom andan och ideérna faller på.

golvet ser ni mattor från Åhlens, smarta och stilrena och…. svarta. På Åhléns hittade jag  även dessa tvålkoppar eller vad man ska kalla dem för på, egentiligen ska det ligga fasta tvålar på dem men jag gillar inte fasta tvålar, svårt att få dem att kännas hygienska och snygga. Här tyckte jag dock att de gjorde ett lyft för badrummet, liten detalj med stoort resultat.

Frottén är en mix av IKEA och även dessa från Åhléns. Snyggt att förvara toarullarna i en korg, smart enkelt och Nice. Det svarta taket med den skarp avskijda shaktet upp mot takkupan som för övrigt ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Kudden är skön vid bad, lite mjukare en betongen…

 

img_6405

 

img_6417       img_6412

 

img_6415       img_6413

 

Idag har jag bland annat en butikskonsultation inbokat i agendan så det bär av till en kund med detta klädval.

Sköna trikåtights och en topp med roliga detaljer, knappar i hela ryggen och axelvaddar på utsidan – gillar när det sticker ut och händer saker som man inte förväntar sig! Till detta mina MC boots.

Önskar er alla en fin dag!

 

img_6418

 

img_6423       img_6430Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments

 • Philia

  Snygga coola du, vilken tuff outfit!!! Badrummet hos dig är ju verkligen hur fint som helst.

  Tusen Tack söta för Awarden du gav – vad glad jag blev!!!

  KRAM

  P

 • Jenny

  Svart är fantastiskt!
  Maliin, jag läser ibland (just nu) din blogg via min Iphone och jag vill göra dig uppmärksam på att det är svårläst här och där pga att det kommer svartvita kolumner mitt i texten. Bara så du vet 🙂
  Trevlig helg!

 • Anna-Malin

  s**t vilket snyggt badrum!!
  är det ert badkar som är i betong?
  super super fint!

  sen gillar jag ju din outfit också.
  jag är så glad att jag äntligen
  hittat mig ett par boots 🙂