stylist i pressrum – showroom – Midh Press

Att attrahera och inspirera – förtydliga och förenkla – det är grunden till många av mina uppdrag!

Här har jag gjort ett pressrum för kommande pressvisning – Mildh Press har ett kommande event. Mitt uppdrag var att få lokalen att kännas höstig! Jag använder mig av orange som accentfärg, höstens färg för min del är mycket den oranga tonen. Kläderna som kommer till hösten har lite orange i sig – lyfter dessa med exponeringsmaterial. Dessa utvalda rekvisita produkter ska inte ta över själva intrycket utan förstärker satt tema. Produkten är viktigast – alltid!

 

stylist_showroom_mildh_press_stockholm_2016_maliin_stoor

stylist_showroom_mildh_press_stockholm_2016_maliin_stoor_2     stylist_showroom_mildh_press_stockholm_2016_maliin_stoor_6

stylist_showroom_mildh_press_stockholm_2016_maliin_stoor_5

 

stylist_showroom_mildh_press_stockholm_2016_maliin_stoor_7

 

stylist_showroom_mildh_press_stockholm_2016_maliin_stoor_91

stylist_showroom_mildh_press_stockholm_2016_maliin_stoor_8

 Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...