sovrum

Besökte bloggen Lilla jag och blev då påmind om att jag aldrig visat vårt sovrum.

Vi har precis som de tyger i sovrummet vilket mjukar upp och skapar en skön miljö. Längs väggarna sitter hellånga längder med tunt tyg både för att dölja insyn men också för att skapa trygghet och lugn, något som man vill ha ha i ett sovrum.

28c

Bakom sängen har jag gjort en sänggavel klädd i fårtyg. Sängkläderna är från Åhléns och det silvriga överkastet är från Lagerhaus, under det ligger ett till överkast från IKEA. Det ligger också en kohud på sängen. Jag har jobbat många lager vilket skapar en mysig känsla men i linjer, det tycker jag är viktigt för att inte skapa oro i rummet.

54a

Något som jag också gärna jobbar med är olika ytskikt och material. Att mixa  Blanka, enfärgade, matta, håriga, mönstrade osv. Det skapar djup och lyfter varandra. Prova själv, eller titta kring dig, det som har olika ytor tycker man ofta är fint och tilltalande.

52a1

Här till höger ser du ett sängbord som jag och min pappa skapat. Själv har jag idéer och behov och han har kunskapen att genomföra skapa. Ett bra samarbete, här kan du se mer av vad vi skapat tillsammans vilket har blivit en hel del…

I vårt Villa Stoor kommer sovrum – badrum – dressingroom vara ett rum.. det som skiljer sovrum från bad är en betongfondvägg. Bakom väggen kommer dusch och badkar vara. In till dressingroomet kommer det vara en öppning på ca 2 meter så det kommer kännas som EN enhet dessa tre rum i rummet.

Bilder kommer såklart!!!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

40 comments