sommar i Kupolen


Att jobba med exponeringar och utsmyckningar i Köpcentrum är ett roligt och utmanande uppdrag. Kupolen Köpcentrum i Borlänge har varit min uppdragsgivare till och från en tid – nu på slutet så har det hela blivit mer löpande, vilket är superkul! Härligt att få göra en långsiktig planering och ha fin och bra framförhållning på uppdraget!


Stora delar av året jobbar jag med att skylta med produkter från butikerna i köpcentrumet – allt utefter tema och planering tillsammans med Kupolens centrumledning.

Vissa delar av året så är det bättre att förstärka en årstid – i detta läge sommar.

Utsmycken blir mer hållbar i tid, kan leva över sommaren och inga produkter från butikerna används vid denna skyltning.



Jag har valt att återanvända förra årets parasoll som jag tillverkade till den sommaren – återbruk är det bästa! Till dessa parasoller gjorde jag ”klänning” utav kycklingnät samt silkespapper och gröna växter, jag gjorde en krans av blommor som var utav samma typ som de blommor som sitter i parasollet.

På golvet la jag en grön matta som ramar in ytan och gör det hela ännu mer sommar lik.

Tack Kupolen för uppdraget och samarbetet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...