showroom by maliin stoor

En viktig yta för företag med någon form av produkter är ett  showroom – här har man chansen att visa upp sortimentet, kanske välja ut det som är nyast eller det som är viktgt just nu för företaget. Att stolt visa upp vad man förvaltar – lite skryt helt enkelt på bästa sätt!

Jag har vid ett flertal tillfällen jobbat med CCS-Healthcare men allt från fler montrar, lokaler samt företagsevent – så även deras första intryck och lika väl showroom. Jag har ritat och beställt en hylla för specialanpassad för utrymmet. En rå hylla som inte tar plats av själva produkten utan låter dessa synas och vara i focus.

Hyllan görs om och lever allt eftersom nyheter och produkter kommer och går. Jag försöker alltid ha några förstärkare av känslan eller färger – lite rekvisita. Eftersom företaget har ett labb där alla produkter utvecklas och föds så tycker jag det är viktigt att man visar det här – så därför finns några labbkärl, även att företagets ledord är ”to be in every bathroom” så har jag valt frottéhanddukar som förstärkande av produkterna.

showroom_ccs_hathcare_borlange_maliin_stoor_qreate_by

Hyllan står mot en fondvägg i metallfärg, den är belyst med spotlights vilket gör produkterna ännu mer synliga!

Ett plåtföretag här i Borlänge tillverkade hyllan efter min beskrivning, skiss och mått!

plathylla_mattanpassad_ccs-heathcare_maliin_stoor_qreate  matt_anpassad_hylla_ccs_heathcare_maliin_stoor_qreateRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...