säkerhet!

  

Photo: Qreate by Maliin Stoor

Viktiga saker!

Vi har fem stycken brandsläckare i Villa Stoor, lika många brandfiltar. Tre brandsläckare inne i själva huset, en i garaget och en på Qreates kontor – känns viktigt!

Av de som finns inne i själva huset så är en vit – en riktig snygging från Housegard, finns bland annat hos Skedeprevention – nyligen uppmonterad mitt i huset, i hallen. Skönt med den ljusa färgen som inte tar så mycket plats utan smälter snyggt in i resten av huset.

Vi har pratat en del om brand här i familjen – man törs inte tänka på om något sådant skulle hända – viktigt att ta upp och repetera då och då!

Förutom barnsläckare finns även ett antal brandvarnare, både fristående och de som tillhör vårt villa larm – man kan aldrig vara för säker!

Hur ser säkerheten ut hemma hos er…?Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 comments

 • Åsas drömmar och idéer

  Kul att du hittade min blogg :)…då fick jag ju tillfälle att kika in hos dig och din ooootroligt inspirerande blogg :)….färg är fantastiskt 🙂

  Ha en trevlig helg du me 🙂

  Åsa

 • Mrs Lollipop

  hejsan! visst är det viktigt med säkerhet! specieöllt av denna sort! jag vet! jag var med om det otänkbara, det som aldrig skulle hända mig inte! men så blev det och folk har inte en aning om hur det känns. man blir inte lyckligare eller kan ersätta ngt av det gamla med nytt och blankt! man är inte tacksam….mer än att man är vid liv förståss! det tackar jag för varje dag och för att denna händelse ledde till annat…en familj. man ska vara tacksam för ngt varje dag, påminna sig själv att leva livet här och nu. även om det är svårt. men det är bara att träna..=)
  jättefint ställe att få titta in i…
  ha en toppenlördag nu!

 • Jennifer

  Åh, får ju dåligt samvet nu, vi har absolut inte så bra brandskydd som er. Brandvarnare har vi såklart men bara en brandsläckare och ingen brandfilt. Men det är ju hur viktigt som helst så jag måste skärpa mig, den vita brandsläckaren var ju hur snygg som helst. Ha en skön lördag! Kram Jennifer och förresten gud vilka fina bilder i förra inlägget, super!!!