resultatet

 

Här kommer bilderna….

Gardinen Willow från Åhléns är ju bara underbar. Jag har länge gått och spanat på den och inte känt att jag vetat var jag skulle placera den – jag är inte så stor fan av gardiner för övrigt och har därför inte haft ett helt lätt val vart denna snygging skulle hamna, tills det en dag bara landade – på Qreates kontor – där blir det perfekt!

Inköpet gjordes för flera veckor sedan och själva fixet har blivit bortprioriterat på grund av uppdrag – sen kom kraschen och tiden var kommen…

Jag är nöjd! Kan tänka mig att det kommer vara riktigt fint till vintern så det är mer grafiskt även ute. björkstammar mot vit snö – men långt är det dit och då sitter förmodligen någon annan gardin där – eller ingen alls….

 Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 comments

 • Lina

  Hej!

  Jag har också gått och kikat på den gardinen, men säger samma: jag vet inte var den ska placeras! Snygg det är den dock 🙂

  Stilig frilla! Själv är jag så himla trött på mitt hår, men vad ska man hitta på? I give up! Hi hi!

  Ha en trevlig dag, kram Lina

 • Maria Westerlund

  Hej igen Maliin,

  Ja ett länkbyte – mer än gärna! Du finns redan länkad hos mig! Konstaterar att mycket av dina idéer finns i liknande versioner hos mig, aningen samma stil och smak fast ändå inte alls . Tex hade jag oxå tänkt skriva vår hussiffra med bokstäver då vi flyttade in för fyra år sedan. Nu fick vi nummer sex, så det blev inget av det 🙂 Likadant har ett stort träd dött, vilket jag tänkte måla svart – känns det igen?
  Följer med spänning alla dina kommande projekt, för idéerna tar väl aldrig slut?
  Ha det gott!
  miaw