remember our ellebo

Här följer några bilder från vårt första gemensamma hus Ellebo.

Mins tiden vi hade där med mixade känslor…

 

Härligt Hus

Härlig Omgivning

Härlig Miljö

Renovering – Renovering – Renovering.. inte alltid lika Härligt

 

Här är lite bilder…

 

ellebo1

 

trappff6nster1

 

 

altande4ck21

 

del-av-kf6k-med-vedspis1
.
Jag är glad att vi jobbat oss igenom våra olika hus, vi har lärt oss en massa, både om renoveringar, material, förhålladet, mål och drömmar. Matts är den mest possitiv människan jag vet, inget är omöjligt för honom.
Tack för allt du gjort för mig/oss!!!
.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

52 comments

 • Proforma

  Ser att det är ett riktigt mysigt hus men det är klart… renovering frestar på. Så mycket roligare att få bygga eget och vara med och påverka, eller hur!

 • Maha

  Hej! Nu är det såhär att det pågår en tävling,och om ja vinner något så kommer jag att dela med av priset med en av de som har röstat ! Så rösta nu!!!!

 • Dahlarna

  Wow vilket fina hus det verkar vara! Beundrar alla som kan göra renoveringarna själva! Vi lejer bort allting, eftersom mina ena arm är paj & mannen inte tycker om sådant över huvudtaget. Men måste man leja bort arbete kostar det mycket pengar & då går det långsamt… 🙁 Hoppas att du har det bra!

 • Johanna

  Oj vilket mysigt hus, förstår att de var mkt renovering och slit, men håller med om att de är riktigt rolig och man lär sig mkt om allt och om varandra, vi har totalrenoverat vårat första hus och det kommer nog bli ett till om några år kanske.

 • Lina

  Hej! Vad kul att du tittade in till mig så jag hittade dig =) Mycket fint du visar på din blogg! Och vilket roligt men ”tungt” jobb du verkar ha! Ha det gott! Kram Lina

 • Lissen

  Ett charmigt hus, verkligen. Men för mycket renoveringar kan ta musten ur alla!

  Förstår att homestyling kan vara ”tungt” !

  Det är 3 år mellan mina 2 flickor!
  Fast dom är 27 och 24 nu,l!
  Ha det gott!

 • l-l

  Hej!

  Vad kul att du kikade in till mig så jag kunde hitta hit!!! Du bor inte långt från mig, jag är från Sandviken. Åh, ett nytt hus och igen…. vad spännande, en liten dröm jag har. Jag drömmer även om att ha en garagebod och även erbjuda homestyling, men än är det bara en dröm. Jag kommer hit igen, spännande sida!!!

  Kram L-L

 • Annika

  Charmigt hus! Och vilken härlig altan. Ja, gamla hus och renoveringar kan vara riktigt jobbiga. Vårt 20-talshus kräver en del. Men det är det värt. 🙂

 • Susihus

  Läckert trähus! Men jag förstår att ni bygger nytt, det har vi oxå gjort och är supernöjda med det. Läckert med altaner i betong. Bäst att inte säga det till mannen som är betongfrälst=) Må gott i sommarvärmen.

 • FURNISH.etc

  Wow så mysigt det ser ut! Har inte sett bilder från detta innan, så härligt att få se! Och golvet i köket skulle jag ju nästan kunna dö för 😀 KRAM!

 • Anna Caroline

  Håller med Emmy,furnish, vad mysigt det var.

  Svar:Men vilken tur du har som har en händig pappa…..:D Inte dumt det. SKulle ocksa gärna ha en liknande låda. Kan reda tänka på saker som kan förvaras.

  -Anna CAroline
  Design Studio 210

 • melanie

  vilken underbar blogg:) hamnar direkt under favoriter!

  och föressten, ja det är så god maträtt. Kan det bli enklare? 🙂

 • melanie

  Ja, det bästa med kakor är ju att dom håller sig längre än andra bakverk som man nästan måste äta upp inom ett par dagar, om man inte fryser in dvs 😉 Jag själv är inget kakmonster direkt, men jag älskar att baka och ger mer än gärna bort i stället. Men en eller två slinker alltid ner, man måste ju provsmaka resultatet hiih.

 • Susanne

  Charmigt hus och vad spännande med ett nybyggt.
  Vi har också hållit på och renoverat i 20 år så förra året sålde vi huset och köpte en ny lägenhet. Jätteskönt!
  Roligt att du tittade in hos mig.
  Ha en bra kväll.

  Kramar

 • Malin

  Jösses vilka fina hus ni har haft. 🙂 Jag hade nog inte ens kommit ifrån Ellebo om jag varit som ni. 🙂

  • Maliin

   Huset ligger i Gagnef Dalarna, närmare bestämt i byn Bomsarvet (som utalas Bumsare=). Vi bode där i ca 2 år, mycket renovering men mycket hälrig tid…
   Kan ibland längta tillbaka….

   Maliin