re-design – uppdatering av bibliotek


Uppdragsgivaren Dalarna Science Park önskade att mötes/samtalsrummet som går under namnet ”biblioteket” skulle få mer värme, bättre ljus, mer levande, mjukare och lugnare känsla.

Focus hos denna uppdragsgivare är – återbruk i focus – vilket jag personligen älskar. Det gör det hela så mycket mer levande och unikt! Jag är ingen fan av att arbeta med produkter eller möbler från en och samma leverantör – det gör det hela mycket mer dött.På före bilderna längre ner i inlägget ser ni hur pass tomt och avskalat det var innan min insats.

Böckerna fanns redan men jag sorterade om dessa i först kategorier, efter det i färgskala så det hela lugnas ner. Lamporna som sitter överst, över de platsbyggda bokhyllorna är från IKEA och heter Skurup – dessa är nyinköpta.

Jag sökte i deras gömmor och hittade en hel del fina saker som tidigare stod i stängda skåp, nu har de fått visa upp sig i detta mysiga rum. Detta kompletterade jag upp med loppisfynd, IKEA och annat smått och gott.En fin fototapet måttbeställdes från Photowall, jag mjukade upp det hela med ett draperi och en ljuslist installerades bakom kornischen – ett vackert ljus skapades.


Här nedan ser ni förebilderna…Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...