qreate by maliin stoor bygger monter formex 2015

De två senaste FORMEX mässorna har jag ritat och byggt monter åt Citronelles Agenturer. Ett roligt och kreativt uppdrag med många parametrar att ta ställning till och därmed en utmaning – och fantastiskt roligt!

Montern som gjordes i höstas 2014 hade en monter med bara en bakvägg och öppna sidor samt framåt, den typen av montrar gillar jag skarpt! Det känns lätt och enkelt att se och ta sig in i montern.

Citronelles har två stora märken i sitt stall – Emeli Ek och I love Design – utmaningen här är att få dessa två varumärken att samsas i samma monter, de är av olika karaktär och stil men ska synas samtidigt.

Här ser du lite från 2014

Året efter, 2015 vår FORMEX – blev utmaningen annorlunda, monterytan denna gång blev ett hörn, inte lika lätt tycker jag men det beror självklart på vilken produkten eller tjänsten är, men generellt så uppskattar jag raka, platta montrar.

Här följer nu mina iPhone bilder från uppdraget, lite före, under och som klar monter.

citronelle_monter_fomrex_2015_var_

bygga_monter_citronelle_formex_massa_2015

underuppgyggnad_maliin_stoor_citrnelle_formex_2015Photo by Maliin Stoor iPhone

Att jobba med uppbyggnaden är ett ganska hårt arbete – dessutom så är det mycket tänk och lösande av diverse problem, men det är ju tjusningen med dessa uppdrag – problemlösning.

Men att göra dessa uppdrag är så trevligt allt från första kundkontakt, genomgång av önskemål från kund till att jobba fram fungerande, säljande och tydlig monter – sen presentera och sälja in idén till kund, köpa in och förbereda, måla och bygga till montern för att sen till sist få genomföra och bygga upp den – allt detta en trevlig och rolig resa!

Här följer lite av slutresultatet…

  qreate_by_maliin_stoor_citronelle_monter_FORMEX_

qreate_by_maliin_stoor_citronelle_monter_FORMEX_1   qreate_by_maliin_stoor_citronelle_monter_FORMEX_2

 qreate_by_maliin_stoor_citronelle_monter_FORMEX_6  qreate_by_maliin_stoor_citronelle_monter_FORMEX_3

qreate_by_maliin_stoor_citronelle_monter_FORMEX_15

qreate_by_maliin_stoor_citronelle_monter_FORMEX_11   qreate_by_maliin_stoor_citronelle_monter_FORMEX_13

qreate_by_maliin_stoor_citronelle_monter_FORMEX_10   qreate_by_maliin_stoor_citronelle_monter_FORMEX_9

qreate_by_maliin_stoor_citronelle_monter_FORMEX_12

qreate_by_maliin_stoor_citronelle_monter_FORMEX_4   qreate_by_maliin_stoor_citronelle_monter_FORMEX_5Photo by Maliin Stoor

 

I skrivande stund har jag ritat ännu en monter åt Citronelles – denna gång kommer man såklart känna igen sig MEN förändringar har självklart gjorts – denna gång kommer den slå de andra två känner jag – återkommer självklart gällande den!

 Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...